ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ

28210.6100 – 697.46.05.967

Όταν αναζητάτε μια υπεύθυνη εταιρεία για απολυμάνσεις, απεντομώσεις, άντληση υδάτων και αποφράξεις στα Χανιά εμπιστευτείτε την εταιρεία Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων. Δραστηριοποιούμαστε στη Γεωργιούπολη Χανίων και σε όλο τον νομό.

Η εταιρεία μας, Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και βρίσκεται στη διάθεση σας όλο το 24ωρο. Έχουμε την εμπειρία και την κατάρτιση να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα που προκύπτουν σε θέματα απεντομώσεων, αποφράξεων και απολυμάνσεων.

Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, πλήρως ενημερωμένο και τέλεια καταρτισμένο, χωρίς καθυστερήσεις, η ομάδα μας δίνει εγγύηση αποτελεσμάτων της εργασίας που αναλαμβάνουμε, γι αυτό και μας εμπιστεύονται.

Αποφράξεις κατοικιών στη Γεωργιούπολη Χανίων

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τις σωληνώσεις σας, ή με οσμές που πιθανόν προέρχονται από αυτές, μην ανησυχείτε. Η εταιρεία μας Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα για να δώσει λύση στα προβλήματα σας.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τις παρακάτω εργασίες στα Χανιά και στη Γεωργιούπολη:

 • Αποφράξεις κατοικιών στη Γεωργιούπολη
 • Αποφράξεις ημιυπόγειων στη Γεωργιούπολη
 • Αποφράξεις ισογείων στη Γεωργιούπολη
 • Αποφράξεις μπαλκονιών στη Γεωργιούπολη
 • Αποφράξεις αποθηκών σπιτιού στη Γεωργιούπολη
 • Αποφράξεις μονοκατοικιών στη Γεωργιούπολη
 • Αποφράξεις διαμερισμάτων στη Γεωργιούπολη

Αποφράξεις εξοχικών κατοικιών στη Γεωργιούπολη

Για εξοχικές κατοικίες που τους περισσότερους μήνες δεν χρησιμοποιούνται, παρά μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, επιβάλλεται να γίνεται έλεγχος και συντήρηση των σωληνώσεων. Πριν ξεκινήσετε τις διακοπές σας, για να αποφύγετε προβλήματα που θα σας αναστατώσουν και θα χαλάσουν τη διάθεση σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Κλείστε ραντεβού με ένα τηλεφώνημα ή καλέστε μας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Το έμπειρο προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας και αναλαμβάνει την αποκατάσταση της βλάβης και τον έλεγχο των σωληνώσεων μέσα σε ελάχιστο χρόνο χωρίς περιττά σκαψίματα.

Αποφράξεις ξενοδοχείων και τουριστικών μονάδων στη Γεωργιούπολη Χανίων

Όλοι οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού στη Γεωργιούπολη Χανίων, και την ευρύτερη περιοχή έχουν ως βασικό μέλημα την ικανοποίηση του πελάτη τους. Βασικός παράγοντας για να επιτευχθεί αυτό και να διατηρηθεί η φήμη μιας επιχείρησης σε υψηλά επίπεδα είναι η καθαριότητα και η υγιεινή του χώρου. Διατηρήστε το χώρο σας καθαρό μακρυά από ενοχλητικά έντομα και εξαφανίστε αποτελεσματικά τις πιθανές εστίες μικροβίων.

Η εταιρεία μας Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων αναλαμβάνει να απολυμάνει τον χώρο για την αποφυγή ανάπτυξης μικροβίων, να αποφράξει τις σωληνώσεις και τις αποχετεύσεις σας, και να κάνει απεντόμωση στο χώρο.

Επιλέξτε την εταιρεία μας αν θέλετε να έχετε άριστα αποτελέσματα και να διατηρήσετε και να αυξήσετε το υπάρχον πελατολόγιο σας. Με 20ετή εμπειρία στον χώρο των αποφράξεων και απολυμάνσεων, εξασφαλίζουμε την εγγύηση των αποτελεσμάτων της εργασίας μας, γρήγορα και οικονομικά.

Αποφράξεις επαγγελματικών χώρων στη Γεωργιούπολη Χανίων

Εκτός από τις κατοικίες και τα τουριστικά καταλύματα, η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε μορφής απόφραξη σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης.  Ενδεικτικά παραθέτουμε επαγγελματικούς χώρους τους οποίους η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει για να αποφράξει:

 • Αποφράξεις γραφείων στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις βιομηχανιών στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις ισόγειων καταστημάτων στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις ημιυπόγειων καταστημάτων στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις εσωτερικών χώρων parking στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων στη Γεωργιούπολη Χανίων

Άντληση υδάτων στη Γεωργιούπολη Χανίων

Η ομάδα μας είναι πάντα σε ετοιμότητα, σε περίπτωση πλημμύρας οποιοδήποτε χώρου από έντονες καιρικές συνθήκες. Ερχόμαστε άμεσα για απόφραξη κεντρικού φρεατίου από χώματα, ρίζες δέντρων, κλαδιά και σκουπίδια. Η άντληση υδάτων γίνεται με σύγχρονα μηχανήματα. Εντοπίζουμε το σημείο που προκαλεί το πρόβλημα και προχωράμε στην άντληση υδάτων για αποκατάσταση της βλάβης.

αντληση-υδατων-Γεωργιούπολη-Χανίων

Ποιες υπηρεσίες απόφραξης αναλαμβάνουμε στη Γεωργιούπολη;

Η ομάδας μας είναι έτοιμη να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία σχετικά με τις αποφράξεις και την άντληση υδάτων στο χώρο σας. Δείτε ενδεικτικά τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε:

 • Έλεγχος σωληνώσεων με χρήση κάμερας
 • Μηνιαία συντήρηση για έλεγχο αποφράξεων
 • Καθαρισμός σωληνώσεων κουζίνας
 • Αποφράξεις νιπτήρα μπάνιου
 • Αποφράξεις μπανιέρας
 • Αποφράξεις κεντρικών σωληνώσεων με χρήση πιεστικού
 • Καθαρισμός αποχετεύσεων με χρήση πιεστικού
 • Αποφράξεις κεντρικού δικτύου
 • Αποφράξεις υδρορροών και σιφονιών βεράντας
 • Αποφράξεις λεκάνης τουαλέτας
 • Αποφράξεις κάθετων σωληνώσεων
 • Αντλήση υδάτων από κάθε χώρο
 • Καθαρισμός αποχετεύσεων με υδροβολή

Απολυμάνσεις- απεντομώσεις Γεωργιούπολη Χανίων

Αν θέλετε να αποφύγετε τους ενοχλητικούς επισκέπτες, να εξαφανίσετε κάθε πηγή μικροβίων και δυσάρεστων οσμών, αν θέλετε να διατηρείτε τον χώρο σας καθαρό και υγιεινό, τότε πρέπει να απευθυνθείτε άμεσα στην εταιρεία μας.

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε κατοικίες, διαμερίσματα και μονοκατοικίες, ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα, και σε κάθε μορφής επαγγελματικούς χώρους.

Συντήρηση αποφράξεων στη Γεωργιούπολη Χανίων με συμβόλαιο και εγγύηση

Ο χώρος στον οποίο εργάζεστε, κατοικείτε, διασκεδάζετε ή απολαμβάνετε τις διακοπές σας, θα πρέπει πρώτα από όλα να είναι καθαρός και απαλλαγμένος από οποιασδήποτε μορφής εντόμα και μικροβία που προκαλούν ασθένειες και αλλεργίες.

Πρωταρχική μέριμνα για την αποφυγή των παραπάνω είναι ο έλεγχος του χώρου για απολύμανση και μικρόβια. Θα πρέπει επίσης, να ελέγχονται οι σωληνώσεις για αποφυγή δυσάρεστων οσμών και μελοντικής βλάβης, όπως πλημμύρα ή διαρροή.

Η εταιρεία μας σας παρέχει τη δυνατότητα συντήρησης της αποχέτευσης, απεντομώσης και απολυμάνσης σε συγκεκριμένες περιόδους ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για να αποφύγετε τα περιττά έξοδα σε περίπτωση ζημιάς στο δίκτυο σας, καθώς επίσης για να μην σπαταλάτε χρόνο σε καθαριότητα του χώρου από πιθανές πλημμύρες και υπολείμματα εντόμων, απευθυνθείτε σε εμάς.

Η εταιρεία μας, Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων σας δίνει τη λύση στο πρόβλημα σας. Παρέχουμε μηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια πακέτα συντήρησης, σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας. Κάθε συμβόλαιο προσαρμόζεται με βάση τις δικές σας απαιτήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε βλάβη στο δίκτυο σας, για απόφραξη, άντληση υδάτων, απολύμανση ή απεντόμωση του χώρου σας, επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο και το συνεργείο μας θα έρθει στον χώρο σας άμεσα να αποκαταστήσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Δείτε περισσότερα για αποφράξεις – απολυμάνσεις στα Χανιά:

Call Now Button