ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΧΑΝΙΩΝ

28210.89654

693.70.61.758

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων με την 20ετή πείρα που διαθέτει αναλαμβάνει κάθε είδους εργασία στις αποφράξεις στα Χανιά, απολυμάνσεων και απεντομώσεων στις Καλύβες Χανίων. 

Στόχος μας είναι να παρέχουμε πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές. Το άψογα εκπαιδευμένο συνεργείο μας, με την άρτια τεχνογνωσία που διαθέτει, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας κάθε είδους εργασία. Ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα είναι βασικός παράγοντας των επιτυχημένων αποτελεσμάτων μας.

Καλώντας μας 24 ώρες το 24ωρο, το συνεργείο μας καταφθάνει στον χώρο σας άμεσα, σε ολόκληρο τον νομό Χανίων.

Αποφράξεις κατοικιών στις Καλύβες Χανίων

Οι φραγμένες σωληνώσεις είναι ένα δυσάρεστο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει ανά πάσα ώρα και στιγμή στην κατοικία σας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον μιας και η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απόφραξη σε κάθε είδους κατοικία:

 • Αποφράξεις κατοικιών Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις διαμερισμάτων Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις μπαλκονιών Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις εξοχικών Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις ισόγειων κατοικιών Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις ημιυπόγειων Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις μονοκατοικιών Καλύβες Χανίων

Οι Αποφράξεις Χανίων θα δώσουν λύση μια για πάντα στο πρόβλημά σας!

Αποφράξεις επαγγελματικών χώρων στις Καλύβες Χανίων

Οι επαγγελματικοί χώροι θα πρέπει να αντιμετωπίζουν προβλήματα διαρροής και απόφραξης άμεσα, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν εστίες μόλυνσης. Με την πείρα και την τεχνογνωσία που διαθέτει το προσωπικό μας αναλαμβάνει:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις εργοστασίων Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις γραφείων Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις καταστημάτων Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις parking Καλύβες Χανίων

Αποφράξεις Εξοχικών Κατοικιών Καλύβες Χανίων

Οι εξοχικές κατοικίες χρησιμοποιούνται κατεξοχήν τα καλοκαίρια. Η συντήρηση τους, όμως, θα πρέπει να γίνεται καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το συνεργείο μας είναι εδώ για να πραγματοποιήσει κάθε είδους απόφραξη, απεντόμωση και απολύμανση στον χώρο σας ώστε να απαλλαγείτε από τα προβλήματα στις αποχετεύσεις, αλλά και από τα ανεπιθύμητα έντομα και μικρόβια που κάνουν την εμφάνισή τους κατά καιρούς.

Όταν ένα σπίτι δεν αερίζεται τακτικά μπορεί όπως συμβαίνει στις εξοχικές κατοικίες, τότε είναι πιθανό να δημιουργηθούν διάφορα προβλήματα.

Αποφράξεις Ξενοδοχεία Καλύβες Χανίων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει, όχι μόνο οικιακούς πελάτες, αλλά και ιδιοκτήτες μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων. Το καθαρό και υγιεινό περιβάλλον ενός ξενοδοχείου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την καλή φήμη και αύξηση του πελατολογίου.

Σίγουρα, όσο περιποιημένο και αν είναι το ξενοδοχείο σας τα μικρόβια μπορούν να βρουν τον τρόπο για να αναπτυχθούν. Γι αυτό τον λόγο, άλλωστε, είναι απαραίτητες οι τακτικές αποφράξεις και απολυμάνσεις, ώστε να κρατήσετε την φήμη του ξενοδοχειακού καταλύματος σας σε υψηλά στάνταρ.

Αποφράξεις Τουριστικών μονάδων Καλύβες Χανίων

Είναι γνωστό πως τα Χανιά είναι μια πολύ τουριστική περιοχή όπου το καλοκαίρι σφύζει από ζωή και κατακλύζεται από εκατοντάδες τουρίστες από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Οι επισκέπτες επιλέγουν τον δήμο Χανίων για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι οι παραλίες του!

Η βραδινή ζωή, οι καθαρές και πολυτελείς τουριστικές μονάδες, καθώς και η τοπική κουζίνα είναι επίσης μερικοί λόγοι που η Κρήτη είναι από τους πρώτους λόγους που την προτιμούν οι τουρίστες.

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο μπορεί να προκύψουν διάφορα προβλήματα με σωληνώσεις και αποχετεύσεις στις τουριστικές μονάδες που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Καλώντας την εταιρεία Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων το συνεργείο μας έρχεται στην περιοχή σας, σε ολόκληρο τον νομό Χανιών, ώστε να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημά σας άμεσα.

Αφήστε την εταιρεία Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων να δώσει λύση μια για πάντα στο πρόβλημα!

Πως μπορείτε να εντοπίσετε διαρροή νερού στον χώρο σας;

Το δίκτυο των υδραυλικών εγκαταστάσεων ενός χώρου (ύδρευση, αποχέτευση) είναι αρκετά μεγάλο. Οι σωληνώσεις εκτείνονται σε όλους τους χώρους ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης, μέσα σε τοίχους ή κάτω από τα δάπεδα. Για τον εντοπισμό και την επιδιόρθωση μιας διαρροής που δεν είναι εμφανής, προφανώς και χρειάζεται να καλέσετε ένα έμπειρο συνεργείο.

Το να προσπαθήσετε να διορθώσετε μόνοι σας ένα πρόβλημα διαρροής, χωρίς να έχετε την απαραίτητη τεχνογνωσία, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρότερα και μεγαλύτερα προβλήματα. Καταλαβαίνουμε ότι σε περίπτωση βλάβης το πρώτο σας μέλημα είναι να προσπαθήσετε να τη διορθώσετε μόνοι σας. Αποφύγετε να επέμβετε στο δίκτυο των σωληνώσεών σας καθώς μπορεί να δημιουργήσετε μεγαλύτερο πρόβλημα.

Αντίθετα, προτιμήστε να καλέσετε τους επαγγελματίες στις αποφράξεις, Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων ώστε να εκτιμήσουν την κατάσταση και να σας δώσουν μια οριστική λύση.

Όταν υπάρχει διαρροή νερού, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που θα πρέπει να ελέγξετε οι ίδιοι. Αν μένετε σε ένα παλιό σπίτι, 20 ετών και άνω, το πιο πιθανό είναι να υπάρχει ήδη διαρροή και να μην το έχετε αντιληφθεί.

Επιθεωρείτε συχνά τους σωλήνες σας για τυχόν διαρροές και παρατηρείτε τους λογαριασμούς του νερού, ώστε να διαπιστώσετε αν υπάρχει βλάβη στις σωληνώσεις του δικτύου σας.

Τι θα πρέπει να προσέξετε;

Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που μαρτυρούν ότι κάτι δεν πάει καλά με τις σωληνώσεις και το αποχετευτικό σας δίκτυο. Εάν είστε παρατηρητικοί και ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα που σας προτείνει η εταιρία μας είναι πιθανό να καταλάβετε τι συμβαίνει:

 • Αν ο λογαριασμός νερού έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες, χωρίς να έχετε αλλάξει τις συνήθειές σας, θα πρέπει αυτό να σας κινητοποιήσει.
 • Ελέγξτε αν υπάρχει μούχλα ή αποχρωματισμένος τοίχος ή οροφή.
 • Δείτε αν υπάρχουν πλακάκια που έχουν φουσκώσει ή έχουν ξεκολλήσει.
 • Ερευνήστε για μυρωδιά υγρασίας (είναι πιο ευδιάκριτη όταν λείπετε για ώρες ή μέρες).
 • Μειωμένη πίεση νερού (καζανάκι, βρύση, ντουζιέρα).
 • Παράξενοι θόρυβοι στις σωληνώσεις.
 • Νερό που στάζει από τη ντουζιέρα, το καζανάκι ή τη βρύση.

Αν έχετε παρατηρήσει μία από τις πιο πιθανές αιτίες αφανής διαρροής δοκιμάστε να κλείσετε όλες τις παροχές νερού (εσωτερικές και εξωτερικές βρύσες, παροχές πλυντηρίων κλπ.). Να σημειώσετε την ένδειξη του μετρητή και να τον ξανά ελέγξετε μετά από ώρες. Αν έχει αλλάξει η ένδειξη, δυστυχώς έχετε διαρροή.

Καλέστε μας στο 28210.89654 και 693.70.61.758 για άμεση επέμβαση στον χώρο σας!

Καλέστε άμεσα τις αποφράξεις στα Χανιά και ένα από τα συνεργεία μας θα έρθει άμεσα στον χώρο σας να εξετάσει και να συζητήσει μαζί σας για την πιο συμφέρουσα λύση.

Αποφράξεις σωληνώσεων με κάμερα

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων, η εταιρία μας, αντιμετωπίζει κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης, δίνοντας οριστική λύση.

Κάνοντας χρήση ειδικής διαγνωστικής κάμερας εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει δημιουργηθεί το φράξιμο, γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται οι περαιτέρω ζημιές (σκάψιμο, ακαταστασία) και οι πολύωρη αναζήτηση της βλάβης.

Η μέθοδος ελέγχου των σωληνώσεων με κάμερα είναι μη επεμβατική μέθοδος και δεν προκαλεί φθορές ή βλάβες στις σωληνώσεις και τον χώρο. Είναι η πλέον πιο αποδεδειγμένη μέθοδος για τον έλεγχο και τον εντοπισμό της πηγής τους προβλήματος της απόφραξης.

Αποφράξεις κάθε είδους στις Καλύβες Χανίων

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων αναλαμβάνει κάθε είδους εργασία απόφραξης στις Καλύβες Χανίων:

 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη μπανιέρας
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου
 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών
 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό
 • Έλεγχος με θερμική κάμερα
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

Απολυμάνσεις στις Καλύβες Χανίων

Η εταιρεία Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων με το έμπειρο προσωπικό της αναλαμβάνει κάθε είδους απολύμανση στις Καλύβες Χανίων, ώστε να σας απαλλάξει από την ενοχλητική παρουσία εντόμων και μικροβίων που εμφανίζονται κατά καιρούς.

Το συνεργείο μας έρχεται αμέσως μόλις επικοινωνήσετε μαζί μας για να εξαφανίσει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες στον χώρο σας και να προλάβει τη μετάδοση ασθενειών.

Συμβόλαιο συντήρησης αποφράξεων στις Καλύβες Χανίων 

Η συντήρηση των αποχετεύσεων είναι μια πολύ σημαντική εργασία που δεν πρέπει να αμελείτε. Αν δεν προσέχετε τις σωληνώσεις και το δίκτυο, τότε μπορεί να προκύψει βλάβη η οποία να σας κοστίσει περισσότερο χρόνο και χρήμα από όσο θα περιμένατε. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει μηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις, ώστε το δίκτυό σας να διατηρείται σε άριστη κατάσταση.

Μην ξεχνάτε, βέβαια, πως αυτή η εργασία πρέπει να γίνεται ανά τακτά διαστήματα. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε την υγιεινή του χώρου από μικρόβια που μπορεί να εμφανιστούν. Κάθε συμβόλαιο συντήρησης παρέχει δυνατότητα μηνιαίας, εξαμηνιαίας ή ετήσιας συντήρησης και είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τώρα, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Το συνεργείο μας έρχεται στον χώρο σας σε εύλογο χρονικό διάστημα, παρέχοντας συμβουλές και εργασίες αντάξιες της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε περισσότερα για περιοχές αποφράξεων στα Χανιά:

Call Now Button