ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΙ ΧΑΝΙΩΝ

28210.89654

693.70.61.758

Η εταιρεία Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων δραστηριοποιείται για περίπου είκοσι έτη στις αποφράξεις, απολυμάνσεις και απεντομώσεις στο Καστέλι Χανίων, και σε ολόκληρο τον νομό Χανίων. Είμαστε πλέον μια εταιρεία που έχει καθιερωθεί στον χώρο των αποφράξεων. Η αξιοπιστία μας, η συνέπεια και οι  οικονομικές τιμές μας, μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στον τομέα μας.

Το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών με τα σύγχρονα μηχανήματα και βυτιοφόρα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε. Η 24ωρη κάλυψη που προσφέρουμε μας επιτρέπει να επέμβουμε ανά πάσα στιγμή και να δώσουμε λύση στις αποφράξεις στα Χανιά.

Αποφράξεις επαγγελματικών χώρων στο Καστέλι Χανίων

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει τους εξής επαγγελματικούς χώρους:

 • Αποφράξεις βιοτεχνιών στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις εργοστασίων στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις βιομηχανικών χώρων στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις γραφείων στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις καταστημάτων στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις υπόγειων χώρων στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις parking στο Καστέλι Χανίων

Αποφράξεις κατοικιών στο Καστέλι Χανίων

Πολλές φορές οι φραγμένες σωληνώσεις μπορούν να οδηγήσουν σε πρόβλημα ολόκληρου του δικτύου. Για αυτό λοιπόν, το συνεργείο μας με τον σύγχρονο εξοπλισμό αναλαμβάνει:

 • Αποφράξεις κατοικιών στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις διαμερισμάτων στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις μπαλκονιών στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις εξοχικών στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις ισόγειων κατοικιών στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις ημιυπογείων στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις μονοκατοικιών στο Καστέλι Χανίων

Μην αμελείτε την καλή κατάσταση των σωληνώσεών σας, καθώς αυτές ευθύνονται για τις περισσότερες βλάβες και διαρροές που δημιουργούνται στον χώρο σας.

Πολλές φορές η ρίψη λαδιών στον νεροχύτη, σε συνδυασμό με τα υπολείμματα τροφών που παρασύρει το πλύσιμο των πιάτων, δημιουργούν λιπώδης στρώσεις. Αυτές με την πάροδο του χρόνου συσσωρεύονται και οδηγούν σταδιακά στο φράξιμο. Το νερό δεν τις διαπερνά και αυτό οδηγεί είτε σε βούλωμα των σωληνώσεων, είτε σε διαρροή σε κάποια διακλάδωση.

Ποιες άλλες αιτίες προκαλούν φράξιμο στις σωληνώσεις;

Οι διαρροές στις σωληνώσεις μπορεί να προκαλέσουν στο κτίριο, αλλά και στα αντικείμενα μέσα σε αυτό πολύ σοβαρές καταστροφές. Επίσης, η υγρασία που δημιουργούν οι διαρροές, κατακλύζει την ατμόσφαιρα και επιβαρύνει την υγεία των ανθρώπων που ζουν και κινούνται μέσα σε αυτόν τον χώρο.

Μια διαρροή σε κάποια βρύση ή μια διαρροή στο καζανάκι μπορούν να γίνουν εύκολα αντιληπτές και να επιδιορθωθούν άμεσα. Υπάρχουν, όμως, και περιπτώσεις που οι διαρροές μπορεί να οφείλονται σε κάποιον βουλωμένο σωλήνα στο βάθος του αποχετευτικού δικτύου.

1. Θερμοσίφωνας

Είναι συνηθισμένο, ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας να τοποθετείται ψηλά, συνήθως στο πατάρι μια κατοικίας. Όταν υπάρχει διαρροή, τις περισσότερες φορές θα φουσκώσει ή αλλάξει χρώμα η οροφή της τουαλέτας.

2. Αποχετεύσεις

Συχνά οι διαρροές στα σιφώνια της μπανιέρας ή της ντουζιέρας ή στη λεκάνη της τουαλέτας εντοπίζονται εύκολα. Δυστυχώς, όμως, οι υδρορροές που βρίσκονται εξωτερικά, καθώς και τα βουλωμένα σιφώνια σε μπαλκόνια και ταράτσες ευθύνονται για ζημιές στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Επίσης, αν η κατοικία σας είναι πάνω από 20ετία, το κεντρικό δίκτυο της αποχέτευσης είναι κατασκευασμένο από σωλήνες πηλού. Τα πολλά χρόνια χρήσης δημιουργούν ρωγμές, με αποτέλεσμα να έχουμε διαρροές. Τα φυτά και οι ρίζες δέντρων βρίσκουν την υγρασία που θέλουν για να αναπτυχθούν και εισχωρούν στους σωλήνες της αποχέτευσης δημιουργώντας φράξιμο.

3. Δίκτυο παροχής νερού

Τα παλιά δίκτυα παροχής νερού ήταν κατασκευασμένα από σιδερένιες σωλήνες. Μετά από χρόνια χρήσης, αν δεν τις έχετε ανακαινίσει, θα υποστούν διάβρωση και θα προκαλέσουν σοβαρές ζημιές.

4. Δίκτυο θέρμανσης

Οι σιδερένιες σωληνώσεις των καλοριφέρ με τον χρόνο και το ζεστό νερό οξειδώνονται, διαβρώνονται και δημιουργείται διαρροή. Όταν το δίκτυο είναι μέσα στον τοίχο ή κάτω από το δάπεδο, η διαρροή μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατες ζημιές στη δόμηση της κατοικίας σας.

Αποφράξεις Εξοχικών Κατοικιών Καστέλι Χανίων

Με τα σύγχρονα μηχανήματα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που αφορούν αποφράξεις, απολυμάνσεις και απεντομώσεις. Καλέστε μας ανά πάσα στιγμή και τα μέλη της ομάδας μας θα έρθουν στον χώρο σας άμεσα σε ολόκληρα τα Χανιά.

Η σωστή συντήρηση των σωληνώσεων είναι η καταλληλότερη πρόληψη εάν θέλετε να αποφύγετε τα μεγάλα προβλήματα στον χώρο των αποχετεύσεων και να διατηρήσετε την εξοχική κατοικία σας σε άριστη κατάσταση.

Η πολυετής καθημερινή χρήση, αλλά και η λανθασμένη χρήση του αποχετευτικού δικτύου μπορεί να προκαλέσει έναν μεγάλο αριθμό προβλημάτων που δύσκολα αντιμετωπίζονται χωρίς την βοήθεια κάποιου ειδικού στις αποφράξεις. Ο αριθμός αυτών των προβλημάτων αυξάνετε κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών κυρίως που τα εξοχικά σπίτια δεν χρησιμοποιούνται. Οι χαμηλές θερμοκρασίες επιβαρύνουν την κατάσταση ακόμη περισσότερο.

Αποφράξεις Ξενοδοχείων Καστέλι Χανίων

Τα ξενοδοχεία τους καλοκαιρινούς μήνες στα Χανιά και τα περίχωρα σφύζουν από τουρισμό. Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν τον συγκεκριμένο προορισμό για διακοπές. Η εικόνα και η φήμη που έχει ένα ξενοδοχείο σχετίζεται άμεσα με την καθαριότητα και την υγιεινή του χώρου.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να δώσει τέλος στα έντομα και τα μικρόβια στο χώρο σας και να απαλλαγείτε μια για πάντα από αυτά.

Αποφράξεις Τουριστικών μονάδων Καστέλι Χανίων

Οι τουριστικές μονάδες τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους ξένους τουρίστες, γι αυτό θα πρέπει οι ιδιοκτήτες να είναι προετοιμασμένοι για να υποδεχθούν κατάλληλα τους επισκέπτες. Βέβαια, τέτοιους είδους προβλήματα μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή, γι αυτό και εμείς βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ολόκληρο το 24ωρο.

Αποφράξεις παντός είδους στο Καστέλι Χανίων

Η εταιρεία Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων αναλαμβάνει:

 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη μπανιέρας
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου
 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών
 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό
 • Έλεγχος με κάμερα
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

αποφράξεις-καστέλι-χανιώνΑπολυμάνσεις στο Καστέλι Χανίων 

Η εταιρεία μας έρχεται στον χώρο σας για να πραγματοποιήσει απολυμάνσεις στο Καστέλι Χανίων και να εξαφανίσει τα έντομα και τα μικρόβια που σας ταλαιπωρούν.

Δώστε προσοχή στην υγιεινή του χώρου σας, είτε μιλάμε για σπίτι, είτε για επιχείρηση. Υπάρχουν επικίνδυνες ασθένειες που μπορούν εύκολα να μεταδοθούν.

Συμβόλαιο συντήρησης αποφράξεων Καστέλι Χανίων

Προβλήματα που σχετίζονται με τς σωληνώσεις και το αποχετευτικό σύστημα μπορούν να διογκωθούν, αν τα αμελήσετε. Μικροαντικείμενα και συσσωρευμένα λίπη εμποδίζουν την διέλευση νερού με δυσάρεστα αποτελέσματα.

Γι αυτό λοιπόν, αν διαθέτετε κάποια επιχείρηση καλό θα ήταν να πραγματοποιείτε σε τακτά διαστήματα συντηρήσεις, είτε μηνιαίες, είτε εξαμηνιαίες, είτε ετήσιες με βάση τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους προβλήματα επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

Δείτε περισσότερα για περιοχές αποφράξεων στα Χανιά:

Call Now Button